On tapahtunut käänne parempaan: verta ei enää tule. Tai siis sitä ei enää tule niin, että vessakäynnin jälkeen pönttö näyttäisi teurastamolta, ja sen vähäisempäähän ei oikeastaan edes huomioida.

Joko kortisoni on vihdoin alkanut purra, tai sitten vaikutusta on Frantsilan Peräkammari-yrttiuutteella, jonka käytön aloitin eilen. Ostin sitä hetken mielijohteesta lauantaina. Eilen join kolme lasillista, tänään ehtinen juoda neljä. Maistuu lähinnä heinältä, väri on kellertävä.

Periaatteessa olen hieman skeptinen "hörhöilyä" kohtaan, vaikka kaikki aikaisemmatkin kokeilut ovat tuoneet hyviä tuloksia. Jotenkin vaan nyt tuli kyllästyminen koululääketieteen voimattomuuteen oloni parantamisessa, ja ajattelin, ettei se ota jos ei annakaan. Hyviä kokemuksia minulla on ainakin tea tree -öljystä milloin missäkin käytössä, citronellasta itikoiden karkoittamisessa sekä erilaisista "mammatee"-valmisteista imetyksen aikana.

Mene tiedä, onko tässä olon paranemisessa takana Peräkammari, kortisoni vai tähtien asennot, mutta pääasia on, että oloni on parempi. Vielä kun saisi pidätyskykyä paremmaksi.